Skip to content

Medie: Tysk træner erstatter Wenger

Den tidligere Mainz- og Dortmund-træner Thomas Tuchel er en eftertragtet herre, ifølge ESPN. Mediet melder, at både Chelsea, PSG og Bayern München holder et vågent øje med Tuchel, der har stået uden job siden, at han fik en fyreseddel af Dortmund i 2017.
Læs også: - Han ligner en, der ikke vil være her

Som tidligere berettet på Indkast.dk, er det Bayern som skulle have været mest seriøse i deres henvendelse på Tuchel. Tuchel skulle således have afvist et konkret tilbud, og afvisningen skyldes efter sigende, at Tuchel har udset sig en anden storklub udenfor Bundesligaen.

ESPN skriver yderligere, at det normalt troværdige tyske fodboldmedie, Kicker, tror på, at Tuchel overtager tøjlerne i Arsenal, når den indeværende sæson er forbi. Faktisk skulle en forhåndsaftale allerede være indgået, og det er på grund af denne, at den øverste ledelse i Bayern München ikke havde held til at overtale Tuchel til at indtage trænerposten hos de forsvarende tyske mestre.

Hvis Tuchel tager over i Arsenal til sommer, så kan han se frem til at blive genforenet Henrikh Mkhitaryan og Pierre-Emerick Aubameyang, der begge har en fortid i Dortmund.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om billige fodboldtrøjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *