Skip to content

Avis: Liverpool vil skille sig af med 6 spillere

Liverpool FC's manager Jürgen Klopp er klar til at sige farvel til hele seks spillere, når sommer-transfervinduet åbner.

Ifølge lokalavisen Liverpool Echo, så kan det forventes, at Liverpool FC vil have godt gang i svingdøren til sommer.

Avisen skriver nemlig, at Jürgen Klopp vil skille sig af med hele seks spillere.

Det drejer sig om følgende:

Emre Can: Han kan skifte på en fri transfer, hvis parterne ikke forlænger deres kontrakt. Juventus og Bayern München lader til at være de største bejlere pt.

Daniel Sturridge: Han er i øjeblikket udlejet til West Bromwich, men en skade har betydet, at han stort set ikke har spillet. Han bliver nok solgt til en midterklub i Premier League, hvis alt går vel.

Simon Mignolet: Han har mistet pladsen som førstekeeper til Loris Karius. Den manglende spilletid kan få ham til at skifte.

Ragnar Klavan: Han er ikke blandt Klopps favoritter til det centrale forsvar, og dermed kan han også være på vej væk til sommer.

Divock Origi: Han er i øjeblikket udlejet til tyske Wolfsburg, men han har haft det vanskeligt i klubben, og han har sandsynligvis ingen fremtid på Anfield.

Lazar Markovic: Han har aldrig for alvor fået sit gennembrud i klubben. Hans seneste lejeophold i Anderlecht har heller ikke gavnet ham.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om billige fodboldtrøjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *