Skip to content

Alex Sandro er liverpool tøj børn inkludert

Juventus har navngitt sin tropp for morgendagens omplasserte serie A match med Atalanta, men frøken Benedikt Howedes. Den starter på onsdag klokka 17.30 GMT og ble snowed av forrige måned. Max Allegri har nesten en full tropp å ringe på, mangler de langsiktige fraværene Juan Cuadrado og Federico Bernardeschi.

Hvordan mangler også et muskelproblem, men Alex Sandro er liverpool tøj børn inkludert. Juventus troppen for Atalanta: Buffon, De Sciglio, Chiellini, Benatia, Pjanic, Khedira, Marchisio, Higuain, Dybała, Douglas Costa, Alex Sandro, Matuidi, Barzagli, Pinsoglio, Mandzukic, Asamoah, Szczesny, Rugani, Lichtsteiner, STURARO, Bentancur, Del Favero

Juventus har muligheten til å gå fire poeng på toppen av Serie A-bordet, som Paulo Dybala er vert for Atalanta. Dette spillet ble opprinnelig snowed av 25. februar og starter på 17.00 GMT. Følg oppbyggingen og handlingen som det skjer, og gi dine synspunkter på LIVEBLOG. Bianconeri er ett poeng over Napoli i plasseringer, men å ha dette spillet i hånden, så Håkan enn kvelden med en fire-punkts pute FRA Deres nærmeste Scudetto rivaler.

Juve var vellykket 2-2 av Atalanta i Bergamo tidigare denne sesongen, mens de slo Orobici 1-0 botheration hjemme og borte i Coppa Italia semifinalen forrige måned. Max Allegri er fortsatt uten Federico Bernardeschi, Juan Cuadrado og Benedikt Höwedes, men Mario Mandzukic returnerer to start XI griezmann trøje med Douglas Costa og Dybała lufte ut bak Gonzalo Higuain i en 4-2-3-1 formasjon. Atalanta hadde hvilt åtte av sina vanlig start XI när dette spillet ble oprindeligt planlagt, men etter å ha siden gått ut av Coppa Italia og Europa League, så nå kan fokusere sina atten sjoner på Serie A resultater. Likevel, med en tur til Hellas Verona kommer opp denne helgen, Atalana rest Leonardo Spinazzola, er mens Juve-eide Mattia Caldara ikke helt i form etter en ryggskade.

Bryan Cristante og Josip Ilicic starter et angrep med kaptein Alejandro 'Papu' Gomez. Atalanta er ikke en historie, så lenge den har de siste syv påfølgende turene til Torino.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *