Skip to content

Jeg er ikke desto mindre griezmann trøje sikker på

Sinisa Mihajlovic er sikker på, at Torino kan banke Juventus ud af Coppa Italia. "I et engangsspil kan vi bekæmpe det med nogen."

Det starter onsdag kl. 19.45 GMT, og vinderne fortsætter med Napoli eller Atalanta i semifinalen.

"Vi har Daniele Baselli tilbage, da han blev suspenderet mod Genova, men alle de andre bliver på behandlingsbordet, så i forsvar og angreb er mine valg ret tvunget på mig," sagde coachen til Rai TGR.

"Jeg er ikke desto mindre griezmann trøje sikker på, at de, der spiller, vil være op til opgaven. Det er et enstjernet spil, og i disse situationer har Toro altid bevist, at vi kan kæmpe det med nogen. "

Torino bankede Roma ud med en sejr på Stadio Olimpico i sidste runde og er ivrige efter at forårsage en anden forstyrrelse i dette specielle Turin Derby.

"Vi ønsker at spille et spil, som er værdigt for Toro. Vi liverpool tøj børn sætter vores sult, vores karakter. Juventus er et stærkere hold, vi ved det, men det er et engangsspil, og vi kan klare sig godt mod nogen. "

Fraværende listen er omfattende, mangler Andrea Belotti, Adem Ljajic, Cristian Ansaldi, Lyanco, Simone Edera og Antonio Barreca.

"M'Baye Niang gjorde det godt mod Genova, han viste den rigtige indstilling, og det eneste han ikke gjorde var at score et mål. Desværre har vi i denne sæson aldrig haft alle tre hovedstregerne på samme tid. Når vi er i stand til at regne med Ljajic, Belotti og Niang sammen, så vil vores forestillinger blive bedre. "

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *