Skip to content

Edison Cavani scorede 156 mål for at indhente Paris Saint-germain PSG Team Record

I de seneste dage scorede Paris Saint-germain PSG-angriberen Edison Cavani holdets 156. mål, hvor de optog Zlatan Ibrahimovićs højeste rekord i holdet og lagde op i Paris Saint-germain PSG. Neymar scorede 4 mål, og Ángel Di María og Kylian Mbappé scorede også, og Paris Saint-germain PSGs firepersonsangreb spillede i 21. runde Ligue 1 og besejrede Dijon hjemme hos 8: 0. Paris Saint-germain PSG, der er placeret først i Ligue 1-positionerne, har en fordel på 11 point. På scenen glæder Billige Fodboldtøj til Børn fans til holdet.

I de første 21 minutter af spillet, Edison Cavani at indhente Paris Saint-germain PSG holdets rekord. Edison Cavani scorede en skelsættende header efter at have modtaget Ángel Di María fra højre side af passet, afsluttede Edison Cavani. Før leveringen hjælper, har Ángel Di María gjort to gange for Paris Saint-germain PSG. De første 42 minutter, Neymar direkte frispark for at gøre den anden side målmand hjælpeløs, Paris Saint-germain PSG kun brugt halvdelen af ​​spilletid, lad dette spil tabte spænding. I den nye sæson håber PSG trøje 17/18 børn tilhængere, at holdet kan få et godt resultat.

Efter Paris Saint-germain PSG ind i anden halvdel af spillet, er dens angreb stadig ikke reduceret. I de første 57 minutter havde Dijons forsvareren en stopboldfejl, der gjorde Neymar let at score. Neymar afsluttede sit 3. mål i de første 73 minutter, efter at han blev slået af forsvareren. Siden da sendte han assists, som en erstatning for debut af Kylian Mbappé er en lille vinkel med lille intensitet, der skyder bolden scoring. I de første 83 minutter blev Edison Cavani slået ned af den modsatte spiller i straffesparken, Neymar straffesparket i et enkelt skud og opnåede sit fjerde mål i kampen. Ønsker du mere spændende fodboldnyheder, kan du være opmærksom på vores hjemmeside. Der er Fodboldtøj til Børn med navn online shopping service for fans at give bekvemmelighed. Klik på linket for at lære mere.