Skip to content

legitimerede min liverpool tøj børn rolle i andres øjne

Wanda Nara skar gennem sladderen for at fortælle sin historie om at møde Mauro Icardi, Napoli-filmtilbudet og "forhandle en kontrakt i løbet af syv måneder gravid."

Så meget er skrevet og sagt om dette par, da de mødtes, mens hun stadig var gift med Icardi's ven og Sampdoria-holdkammerater Maxi Lopez, men insisterer på, at romantik kun blomstrede efter hendes skilsmisse.

"Jeg mødte Mauro via Maxi Lopez, da han var 18 år gammel," fortalte hun La Gazzetta dello Sport magasinet Fuorigioco.

"Efter skilsmissen var jeg gået tilbage til at bo i Argentina og havde allerede børnene tilmeldt det nye skoleår. Jeg var nødt til at komme tilbage til Milano for at færdiggøre nogle papirarbejde, og han tilbød at låne mig sin bil og efterlod mig også nøglerne til hans hus.

"Han spurgte om jeg ville have middag med ham, men køleskabet juventus tøj børn var tomt, som det er typisk for en ung enlig mand, der altid spiser ud. Jeg slog lidt pasta og resten skete lige spontant.

"Mauro kunne have gjort alt, hvad han ønskede i livet, men han viste moden hos en meget ældre mand. Han holdt sit løfte. Meget hurtigt indså jeg, at han også sørgede for mine børn og det betød alt. "

De tre børn, hun havde med Maxi Lopez, bor nu i Milano med Icardi og hans to børn fra ægteskabet med Wanda.

"Ikke flere børn, mit arbejde er færdigt! Han ville altid have en pige, da han frygtede, at en fodboldspils mandlige søn ville føle sig presset til at følge i hans fodspor.

"Mauro har altid behandlet dem som sine egne børn. Valentino har bemærkelsesværdig disciplin, ser hvad han spiser, drikker kun vand i stedet for sodavand og får mig til at filme sine spil, så han kan se tilbage på sine fejl og rette dem. Benedicto er dog den mest naturligt talentfulde. "

Wanda er ikke kun kone til en berømt spiller, hun er også en stjerne i egen ret i Argentina og fungerer som Icardi's agent.

"Der er ingen grund til at benægte det, min rolle har forårsaget et par problemer. Jeg er en kvinde og kona til min klient, men han ved, at jeg altid har taget sig af forretning for mig og min søster Zaira, som er model og tv-præsentant i Argentina.

"Samtidig gav han mig ubetinget tillid og legitimerede min liverpool tøj børn rolle i andres øjne. Det var ganske vist ikke let at forhandle om en kontraktfornyelse, når syv måneder er gravid! "

Der var rapporter i sidste år, at Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis - en filmproducent - havde tilbudt Wanda en rolle i en film som led i forslaget om at underskrive Icardi.

"Det er rigtigt, han tilbød mig en rolle i en film, fordi han ved, at jeg allerede har handlet i Argentina, og folk kender mig. Men på trods af hvad der var skrevet, havde det ikke noget med Mauro at flytte til Napoli.

"Folk ved ikke, at Mauro har Nerazzurri-farverne under hans hud. Han græd ikke, da hans døtre blev født, men han græd for Inter. "

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *