Skip to content

Estadio Olimpico Atahualpa er en notorisk vanskeligt Colombia landsholdstrøje VM 2018 grund til væk sider givet sin højde på næsten

James Rodriguez scorede en og satte op en anden, da Colombia sikrede en værdifuld 2-0 World Cup kvalificerende sejr til 10-mand Ecuador på tirsdag.

Real Madrid mand brød dødvandet i Quito før tee op Juan Cuadrado at fordoble føringen, før halv tid og besøgende aldrig set sandsynligt, at overgive deres fordel, da Ecuador tilbød temmelig ydmyg modstand.

Estadio Olimpico Atahualpa er en notorisk vanskeligt Colombia landsholdstrøje VM 2018 grund til væk sider givet sin højde på næsten 2.800 meter, med kun Brasilien og Paraguay i stand til at tage point fra Ecuador i deres sidste syv hjem VM-kvalifikationskampe.

Men det var spillerne Gustavo Quinteros' der optrådte fortumlet og forvirret i den første halvdel, med James dreje i et Miguel Borja krydse før opsætning Cuadrado 14 minutter senere, da Ecuador forsvar kollapsede.

Sager blev vanskeligere for værter, da Luis Caicedo blev sendt ud for et andet gule kort lige forbi time-mærket, og selv om de savnede chancer for en tredjedel, Colombias sejr altid set sikret.

Jose Pekerman side klatre til andenpladsen i den sydamerikanske sektion bord - over Uruguay og Argentina, som mistede 2-0 til Bolivia i fraværet af den suspenderede Lionel Messi - mens Ecuador droppe ud af play-off sted som et resultat af Chiles sejr Over Venezuela.

I et åbent første 15 minutter styrtede Enner Valencia et frispark lige over for venstre stolpe, før Edwin Cardona så en sej finish ud til offside.

David Ospina slog væk et hårdt set fra Walter Ayovi, men Ecuador undid deres opmuntrende start med en svag forsvare for at give Colombia åbningsmål.

Borja kørte klart i venstre og spillede en klog Billige VM tøj 2018 til Børn uden-of-the-mund ind over, straffesparkspletten, hvor James ankom mellem forsvarere bundle bolden over stregen efter at det prellede hans bryst.

Ecuador fans syntes deflateret med målet mod kørsel af spil og de blev snart ser modløs når nogle mere ynkelig forsvarsspil førte til de besøgende, fordoble føringen.

James kørte på Edwin Cardona chip som Ecuadors offside fælde faldt til stykker og Real Madrid mand krydsede for Cuadrado, der bankede hjem fra seks yards ud.

De besøgende havde råber til en anden halvdel straf vinkede væk efter Borja gik over en udfordring fra målmand Esteban Dreer, men Ecuador kunne ikke fejre deres udsættelse for længe Caicedo indsamlet sin anden advarsel på 61 minutter for en sen tackling i Colombia halve.

Dreer lavet en fin én hånd at benægte Borja fra tæt hold efter mere godt arbejde fra James, men selv om Ecuador forpligtet mænd til angreb i den afsluttende fase, kunne de ikke forhindre, hvad der kunne vise sig at være samtidig skader deres VM håber.